• Online bingo voor onze jeugdleden

• Op zaterdag 4 juli om 19:00 uur organiseren wij een online bingo voor onze jeugdleden bij de hummels, JO8, JO9, JO10, JO11 en de JO13 en alle broertjes en zusjes die graag mee willen doen.

Geef je voor vrijdag 19 juni op door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@rkvvteylingen.nl. In dit mailtje geef je aan hoeveel kinderen er mee willen doen met deze bingo, de namen van de kinderen, het adres en het 06-nummer dat opgenomen kan worden in een Whatsapp-groep voor deze bingoavond (1 06-nummer per gezin). Wij zorgen er dan voor dat de bingo kaarten op tijd bezorgd worden op het adres.

Er zullen 3 rondes worden gespeeld. De bingo is te volgen via een livestream op Facebook. Er zijn super leuke prijzen te winnen!

Tevens kan degene die de allerleukste foto van deze bingoavond instuurt nog een fantastische prijs winnen. Deze foto kan op zaterdagavond 13 juni ingezonden worden. (via Whatsapp, nummer volgt nog).

Deelname is gratis!