• Ook de hummels hebben weer getraind

 • Last but not least: ook onze hummels mochten vandaag weer heerlijk trainen!! Om 10 uur werden de kinderen door Piet opgevangen, waarna ze enthousiast met de oefeningen aan de slag gingen. De sfeer was uitbundig en de aanwezige kinderen hebben zich weer uitstekend vermaakt. 

  Ook op 24 mei en 7 juni  van 10.00-11.00 uur kunnen jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar de beginselen van het voetbalspel leren. 
  Deelname aan de training is geheel vrijblijvend en kosteloos.
   
  Aanmelden is niet verplicht, maar om de corona-maatregelen goed te kunnen volgen is het voor ons wel fijn om te weten hoeveel kinderen er (ongeveer) komen. U kunt eenvoudig een mailtje sturen naar jeugdcommissie@rkvvteylingen.nl
   
  Wij vragen ouders om niet bij de training te blijven kijken. Dit uiteraard alleen als het kind eraan toe is. Is uw kind nog wat onzeker, dan mag u uiteraard blijven. Ga dan op gepaste afstand van andere ouders langs het veld staan.
  Het clubhuis en de kleedkamers zijn helaas gesloten. Kleed uw kind dus thuis om en laat hem/haar voordat u naar de voetbal komt nog even naar het toilet gaan. Voor 'hoge nood' is er wel een wc beschikbaar.