• Pokerkampioenschap van Sassenheim

• Het Pokerkampioenschap van Sassenheim is voor iedereen (18+) die het leuk vindt om te pokeren. Ook zonder poker ervaring kun je meedoen.

De organisatie is in handen van ONK Poker, RKVV Teylingen stelt het clubhuis beschikbaar als locatie voor een van de 100 live voorrondes. Tijdens deze voorronde wordt het clubhuis omgetoverd tot een ware pokerroom met professionele pokertafels. Het toernooi wordt begeleid door een toernooidirecteur die zowel gastheer als scheidsrechter is.

Via de live voorrondes kan men zich kwalificeren voor de verschillende finale evenementen. De winnaar kwalificeert zich altijd direct voor de finale en wint een mooie trofee die thuisbezorgd wordt.

Het toernooi in Sassenheim is op zondag 29 januari en start om 15.00 uur, de verwachting is dat de winnaar omstreeks 21.30 bekend zal zijn.

Deelname kost bij voorinschrijving €13,50 (deelname gegarandeerd) of op de dag zelf €17,50 (mogelijk is het toernooi dan al vol)
    Er wordt buiten de inschrijfkosten verder niet om geld gespeeld!