• Prima seizoenstart jeugdafdeling Teylingen

• Op zondag 27 augustus jl. heeft de traditionele seizoenstart plaatsgevonden voor de jeugdafdeling van R.K.V.V. Teylingen. Deze ochtend was onder begeleiding van de trainers van Play2Improve, waarbij ook onze hoofdtrainer en veel oud-eerste elftallers als trainer aanwezig waren. Onze jeugdteams, de hummels en JO7-groep kregen met leuke spelvormen de eerste trainingen van het seizoen aangeboden. Prachtig om het enthousiasme en vaak knalrode koppies van onze jeugd te zien. Gelukkig zat ook dit keer de buienradar er weer stevig naast en was de (voorspelde) regen minimaal.

De Kick-Off is voor het jeugdbestuur ook een prima ochtend voor het uitreiken en/of omruilen van de wedstrijdkleding en presentatiekleding/tassen. Of in contact te komen met die ene vrijwilliger die het nog niet ingevulde gaatje in de planning kan invullen. Kortom, het was een heerlijk drukke of soms ook chaotische ochtend op ons sportpark.

Als klap op de vuurpijl kwam ook de jubileumcommissie nog even langs. Alle aanwezige jeugdspelers van Teylingen ontvingen een speciaal jubileum trainingsshirt. Met al die mooi rode shirts werd ook een eerste en speciale jubileumfoto gemaakt. Het was uiteindelijk een hele puzzel maar het resultaat mag er zijn.

Op naar een mooi seizoen met vele mooie wedstrijd en (jubileum)feestjes.

Namens jeugd- en jubileumcommissie
    Paul van Beek

Met dank aan Dorine Suurd voor het vastleggen van deze geslaagde kick off van het jubileumseizoen voor onze jeugd: Facebook album