• RegioCup voor de jeugd van start

• Het einde van het seizoen is in zicht, maar we gaan het seizoen wel voetballend afsluiten!

Afgelopen vrijdag hebben wij bericht van de KNVB ontvangen dat de Regiocup doorgang zal gaan vinden. Op de zaterdagen in juni (5, 12, 19 en 26 juni) zal de KNVB wedstrijden gaan inplannen. Het programma zal op korte termijn bekend worden en kunt u terugvinden op onze site en de voetbalapp. De regiocup wordt gespeeld door alle jeugdteams van JO8 t/m JO17. Helaas dus niet door de JO19, hetgeen ook wij heel jammer vinden!

Wij gaan ervan uit dat alle leden hier aan mee zullen doen, ook de leden die volgend seizoen elders gaan voetballen of aangegeven hebben na dit seizoen te gaan stoppen. Mocht dit niet het geval zijn, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de leider/trainer.

De volgende regels gelden bij het spelen van de wedstrijden:

• De kleedkamers blijven gesloten. Daarom vragen wij alle spelers omgekleed naar de club te komen en thuis te douchen.
    • Er mag geen publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn.
    • Bij uitwedstrijden vallen de ‘rij ouders’ onder de teambegeleiding. Zij mogen dan wel bij de wedstrijd aanwezig zijn.
    • Mocht een vereniging dichtbij zijn, kan er ook gefietst worden (voor de oudere jeugd).

Wij hopen dat het nieuwe seizoen weer een ‘normaal’ seizoen zal zijn en er weer gewoon competitie kan worden gespeeld. De voorbereidingen voor dit nieuwe seizoen zijn al in volle gang.

Wij hopen dat iedereen zal blijven voetballen; mocht dat toch niet het geval zijn, laat dit dan voor 15 juni aan ons weten (mocht dat nog niet doorgegeven zijn)! Als de opzegging later door ons ontvangen wordt, zijn wij namelijk genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Voor nu hopen we op een mooie afsluiting van een heel bijzonder seizoen. Na de wedstrijden zullen wij nog een inleveravond houden voor de kleding; daarover zullen wij u later berichten.

Als u nog vragen heeft, horen wij dat graag!

Jeugdcommissie RKVV Teylingen.