Sinterklaas(spel)avond voor O10 t/m 13

Op vrijdag 30 november nodigen wij alle O10 t/m O13 én hun leiders en trainers uit om het Grote Sinterklaas Spel te komen spelen. Dit spel, een soort ganzenborden waarbij je cadeautjes kunt winnen, kent enkel winnaars. Want iedere deelnemer gaat met minimaal één cadeautje naar huis, sommige geluksvogels gaan zelfs met meerdere pakjes aan de haal.

We verwachten iedereen om 19.15 uur in het clubhuis. Om dit spel te spelen neemt iedereen:

2 cadeautjes van € 1,25 en 1 cadeautje van € 2,50 mee. Plak even een stickertje met het bedrag op het item zelf én op de buitenkant (op het inpakpapier dus). Koop iets dat je zelf ook leuk vindt, want wie weet win je je eigen cadeautje wel met dit spannende spel!

Rond 20.45 uur zullen we helaas moeten stoppen met spelen om plaats te maken voor de O15 t/m O19 spelers.

Je speelt dit spel met je eigen team en je leiders-trainers, dus zorg dat je erbij bent!!! Je hoeft je niet op te geven, we gaan er van uit dat iedereen erbij is.

We zien jullie allemaal op 30 november in het clubhuis!
De Activiteitencommissie