• Slotdag 2 juli 2022

• Zaterdag 2 juli sluiten we met elkaar dit voetbalseizoen op een sportieve en gezellige manier af. Ook dit jaar zijn er weer mix-toernooien voor alle senioren, jeugd en hummels.
    Uiteraard is iedereen welkom deze dag. De spelers, supporters, vrijwilligers, sponsoren en anderen die Teylingen een warm hart toedragen.

𝑨𝒍𝒍𝒆 𝒅𝒆𝒆𝒍𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒉𝒆𝒕 𝒔𝒆𝒏𝒊𝒐𝒓𝒆𝒏𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎𝒎𝒂 𝒌𝒖𝒏𝒏𝒆𝒏 𝒛𝒊𝒄𝒉 𝒂𝒂𝒏𝒎𝒆𝒍𝒅𝒆𝒏 𝒃𝒊𝒋 𝒉𝒖𝒏 𝒂𝒂𝒏𝒗𝒐𝒆𝒓𝒅𝒆𝒓.

𝑨𝒍𝒍𝒆 𝒅𝒆𝒆𝒍𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔 𝒃𝒊𝒋 𝒅𝒆 𝒋𝒆𝒖𝒈𝒅 𝒅𝒊𝒆𝒏𝒆𝒏 𝒛𝒊𝒄𝒉 𝒆𝒆𝒏 𝒉𝒂𝒍𝒇 𝒖𝒖𝒓 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒂𝒂𝒏𝒗𝒂𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒄𝒍𝒖𝒃𝒉𝒖𝒊𝒔 𝒕𝒆 𝒎𝒆𝒍𝒅𝒆𝒏.

Het programma voor deze dag is:
    𝟎𝟗:𝟎𝟎 - 𝟏𝟎:𝟎𝟎 Hummels (onderlinge wedstrijdjes) (veld nb)
    𝟏𝟎:𝟏𝟓 - 𝟏𝟏:𝟒𝟓 Mix Toernooi JO12 t/m JO15 (veld 9)
    𝟏𝟎:𝟑𝟎 - 𝟏𝟐:𝟑𝟎 Mix Toernooi Senioren, heren & dames 7x7, JO19 & JO17 (veld 1)
    𝟏𝟐:𝟑𝟎 - 𝟏𝟑:𝟎𝟎 Daan van Leeuwen Penalty bokaal (veld 1) 𝘓𝘌𝘛 𝘖𝘗: 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘵𝘶𝘶𝘳𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘪𝘭 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘰𝘶𝘵𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘷𝘦𝘳𝘮𝘦𝘭𝘥!
    𝟏𝟑:𝟏𝟓 - 𝟏𝟒:𝟒𝟓 Mix Toernooi JO08 t/m JO11 (veld 9)
    𝟏𝟑:𝟏𝟓 - 𝟏𝟒:𝟑𝟎 Mix Toernooi Senioren (finales), 7x7, JO19 & JO17 (veld 1)
    𝟏𝟓:𝟎𝟎 - 𝟏𝟔:𝟎𝟎 Afscheidswedstrijd (oa Mark vd Vlugt) Teylingen 1 – Foreholte 1
    𝟏𝟔:𝟎𝟎-            𝐃𝐉𝐬𝟒𝐔 🎶