Slotdag 2018, senioren

TEYLINGEN MIX TOERNOOI – Aanvang 11.00 uur

Aanwezig om 10.30 uur. De eerstgenoemde speler van ieder team is aanvoerder. De aanvoerder wordt om 10.30 uur verzocht zich te melden in de bestuurskamer voor  het in ontvangst nemen van de shirts. Het doel van dit toernooi is gezellig en sportief samenspelen en elkaar door de spelersmix beter  leren kennen.

Let op:eigen voetbalkleding meenemen + WIT SHIRT. Het toernooi wordt gespeeld op het HOOFDVELD.

NA AFLOOP VAN HET TOERNOOI (rond 15.00 uur) IS ER IN DE KANTINE EEN SLOTFEEST MET GEZELLIGE MUZIEK.

TOERNOOI REGLEMENT

1 Er wordt gespeeld op kleine velden, 6 tegen 6

2 De ploeg die het eerst genoemd wordt, neemt de aftrap

3 De speeltijd is 15 minuten, zonder draaien

4 De buitenspelregel is niet van toepassing

5 Als de bal de zijlijn is gepasseerd, dan wordt het spel hervat met een intrap

6 Indien binnen de afstand van 7 meter van het doel door de verdedigende partij hands of een overtreding wordt gemaakt, kan de scheidsrechter een strafschop geven

7 Bij gelijk eindigen in de poule beslist het onderling resultaat en daarna het doelsaldo

8 Over beslissingen van de scheidsrechter wordt niet gediscussieerd

9 Bij meningsverschillen beslist de toernooileiding

10 Vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur speelt ieder team drie poule-wedstrijden en vanaf 13.30 uur (na pauze) volgt de knock-out fase.

Scheidsrechters: Koos Hoogervorst, Martijn Mens, Jaap van Vliet, Wil van der Krogt, Peter van Rijn, Fer van der Vlugt, Theo van der Vlugt en Cees Hoogenboom.

Gastvrouw/omroepster: Carla Durieux.

Geluid/techniek: Cees van der Zwet

Toernooi-/wedstrijdleiding: Wil Pouwels, Rick Rutten en Hans van den Berg.

Alle teams zijn samengesteld vanaf de inschrijfformulieren die door de aanvoerders  zijn ingevuld. Dit jaar hebben we   96 aanmeldingen (precies 16 x 6!).  Als je niet ingedeeld bent, is het voor aanvang van het toernooi nog  mogelijk je in de bestuurskamer aan te melden.                                                                                                                                                            We hopen dan ook dat er geen spelers wegblijven. Mocht je alsnog verhinderd zijn, laat het ons dan even weten, dit om een goed verloop van het toernooi te waarborgen.

We hopen op  jullie medewerking en wensen allen een zonnig en gezellig toernooi toe.

Namens TC                          Hans van den Berg 06-38909926

slotdag 24 juni 2018-orgineel