Slotwoord voorzitter

Afsluiting van een mooi seizoen en clubblad

Het afgelopen (slot)weekend is zaterdag ingeluid door een fantastisch verlopen G-toernooi. Maar liefst 10 verenigingen met 11 teams hebben het programma doorlopen. Ik ben zelf gaan kijken en heb onze Teylingen mannen aangemoedigd. Aan het eind van het toernooi, bij het uitreiken van de bekers, waren uitsluitend lachende gezichten te zien. Nogmaals dank aan de organisatie, het was een topdag!

Het tweede deel van de zaterdag stond de traditionele afsluiting van het seizoen door de Vrienden van Teylingen op het programma. Een fietstocht gevolgd door een jeu de boules competitie waar bijzonder fanatiek gestreden werd. Na een zinderende finale, waar het meetlint aan te pas kwam, zijn we naar het clubhuis gegaan. Na een heerlijke BBQ hebben de twee aanvoerders van de selectieteams afscheid genomen van een heel aantal spelers. Spelers die stoppen of lager gaan spelen. Stuk voor stuk mannen die al jarenlang Teylingers zijn en blijven. Melvin, Dirk, Tom, George, Vincent, Joost R, Joost V, Marco, Robbert, Huub, Dariel, Ramon en Gerben nogmaals dank voor al die jaren!

Zondag de traditionele slotdag. Een die iets afwijkend was van de voorgaande edities. Mede door gevraagd en ongevraagd advies van onze leden heeft de organisatie wat aanpassingen gedaan in het programma van de dag. Het was een mooie dag waar veel wedstrijden zijn gespeeld, teams zijn gehuldigd, prijzen zijn gewonnen met de loterij en hamburgers en biertjes zijn genuttigd. Een bijzonder dankwoord voor de organisatie, de clubhuiscommissie en alle barmedewerkers. Maandag morgen allemaal weer netjes aan kant gebracht door onze vrijwilligers van de onderhoudsploeg.

In het kort twee dagen die kenmerkend zijn voor het hele seizoen. Een seizoen waarin competities zijn gespeeld, we diverse kampioensteams hebben gehuldigd en veel leuke en drukbezochte activiteiten hebben gekend. Het was een seizoen mooi aansluitend bij “Teylingen, meer dan voetbal alleen!”.

Nu ik dit zit te schrijven en net al aanhaal dat we van spelers afscheid hebben genomen bedenk ik me dat we ook afscheid nemen van een begrip. Vorige week heb ik hier ook al wat over geschreven. We nemen na 2.000 edities afscheid van ons clubblad “Rood-Zwart”. Ik heb na mijn stukje van vorige week menig anekdote gehoord. In deze laatste editie zijn er ook een aantal aan het papier toevertrouwd. Nogmaals dank aan een ieder die tussen 1968 en nu hieraan hebben bijgedragen.

RKVV Teylingen, een club die draait op en door vrijwilligers, waar naast het wekelijks potje voetballen bijna iedere dag wel iets gebeurt. Dit kan alleen maar met jullie als vrijwilliger. Ben je dit nog niet en denk je ik heb nog wel een uurtje over, meld je dan bij één van de vrijwilligers of bij een van de bestuursleden. Wij blijven op jullie rekenen, want zonder jullie kan de club niet bestaan!

Afsluitend wil ik iedereen bedanken voor zijn grootse inzet en wens iedereen een hele fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen 2018/2019.

Met een sportieve groet,

Rogier Landwer Johan, Voorzitter