• Sportprotocol, hoe pakken we het aan?

• Beste voetballers en ouders,

Alle jeugdleden hebben weer de mogelijkheid gehad om te komen trainen. Compliment aan alle ouders en kinderen die zich keurig aan de regels hebben gehouden!

Mocht je even niet meer weten wat nu precies de afspraken zijn, hieronder kun je alles nog eens nalezen.

Regels voor de voetballers van JO8 t/m JO11:

• Kom niet eerder dan 10 minuten voordat de training begint naar het sportpark.
    • Kinderen worden gebracht door maximaal 1 ouder. De kinderen worden bij het hek afgezet en worden opgevangen door een trainer of iemand van de jeugdcommissie. Ouders mogen het complex niet op.
    • Indien u kind zelfstandig naar Teylingen kan komen, vragen wij u vriendelijk niet mee te rijden. Dit om groepsvorming buiten het hek te voorkomen.
    • Het ophalen gaat hetzelfde als wegbrengen. U wacht in de auto tot de training afgelopen is. De kinderen worden door de trainer / jeugdcommissielid begeleid tot het hek.
    • Als u uw kind met de fiets komt ophalen, blijft u voor het hek wachten, met gepaste afstand van andere ouders. Gelukkig hebben we veel parkeerruimte dus dat moet lukken.
    • De trainingen worden gegeven door trainers die gezond zijn (niet hoesten e.d.) en zelf bereid zijn training te geven.
    • Hoewel de kinderen onderling geen 1,5 meter afstand hoeven te bewaren, moet dat ten opzichte van de trainer wel! Spreek dat duidelijk af met uw kind.
    • Als uw kind hoest, ziek is en/of koorts heeft, mag hij/zij niet komen trainen.  Daarbij merken we ook op dat de training niet verplicht is. Als u uw kind niet wilt laten trainen, is dat uiteraard ook prima! Gezondheid is het belangrijkste!
    • Tijdens de training zijn de kleedkamers en het clubgebouw gesloten. Omkleden en douchen moet thuis gebeuren. Laat uw kind ook voor de training even naar het toilet gaan.
    • Ook niet leden mogen mee trainen, maar voor ons is het wel belangrijk om te weten hoeveel kinderen er naar de training komen. Niet leden (vriendjes, broertjes, zusjes) dienen zich daarom van te voren aan te melden via jeugdcommissie@rkvvteylingen.nl

Voor de spelers JO13-JO19 gelden onderstaande regels:

• Kom zoveel mogelijk alleen naar de training. Spreek niet af om in groepen naar het sportpark te fietsen.
    • Kom maximaal 10 minuten voordat de training begint naar het sportpark
    • Ga direct na de training weer naar huis, blijf niet op elkaar wachten en fiets zoveel mogelijk alleen
    • De kleedkamers en douches zijn gesloten, kom dus omgekleed naar het sportpark
    • Ga voor de training naar het toilet.
    • Neem zelf een bidon mee
    • Houd onderling 1,5 meter afstand, niet alleen tijdens de training, maar ook voor én na de training, dus ook bij de fietsen! Indien het te druk bij de fietsen, wacht dan even of parkeer je fiets buiten het hek.
    • Mocht je verkouden of grieperig zijn, blijft dan thuis

Algemene maatregelen:

• Mocht een training door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan wordt dit gecommuniceerd via de groepsapps.
    • Er trainen maximaal 2 elftallen tegelijk op 1 veld, dit om voldoende afstand te kunnen houden.
    • Er zijn ook maximaal 2 teams die dezelfde trainingstijden hebben, om ervoor te zorgen dat het niet te druk is bij aankomst en vertrek.

Elke training komt er iemand van de gemeente kijken of we ons aan de regels houden. Doen we dat niet, mogen we niet meer voetballen. Houd je dus goed aan alle regels!

Wij hopen dat iedereen weer met veel plezier zal trainen.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke groet,
    Jeugdcommissie RKVV Teylingen