• Start jubileumseizoen jeugdafdeling op 27 augustus

• Het nieuwe seizoen gaat beginnen! En wat voor seizoen. Dit jaar zal Teylingen 100 jaar bestaan; het wordt een seizoen vol feestelijkheden.

De indelingen voor de 1e fase (beker) zijn door de KNVB gemaakt (zie HIER). De eerste bekerwedstrijden staan gepland op zaterdag 2 september.

Openingsdag jeugd Jubileumseizoen
    Op zondag 27 augustus is de traditionele openingsdag voor de gehele jeugd! Alle leden zijn uitgenodigd, wij hopen dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zijn bij de aftrap van het jubileumseizoen voor de jeugd! Deze dag wordt verzorgd door Play2Improve en onze eigen Teylingentrainers.

Aanvang

10.00 – 11.00                Hummels

10.00 – 11.30                JO7 / JO8 / JO9 / JO10 / JO11 / JO12 / JO13 / JO14 / JO15

11.00                            Jubileumverrassing

10.00 – 11.00                Ophalen kleding voor de spelers van de JO7 t/m JO19 die nog geen kleding hebben. Dit gaat om de trui + tas. Wedstrijdkleding wordt per team geregeld.

Trainingen
    De trainingen starten in de week  van maandag 21 augustus. Het trainingsschema vind je HIER  De trainingstijden voor de JO7 volgen nog. Deze training zal 1 x per week plaatsvinden.

Hummels
    Op zondag is er regelmatig  training voor de jongste voetballertjes van Teylingen op ons sportcomplex ”De Roodemolen” in Sassenheim. Onder leiding van Piet van der Klugt, Rob Jonkman en Bob van der Vlugt, kunnen jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar de beginselen van het voetbalspel leren.
    Ouders zullen op een spontane en enthousiaste manier bij de verschillende spelvormen worden betrokken en beloond met een lekker kopje koffie na afloop van de training. Voor de kinderen is er na afloop limonade. Deelname aan de training is geheel vrijblijvend, kosteloos en gaat altijd door.
    Klik HIER voor het hummelschema voor het komende seizoen.

Vrijwilligers

Teylingen is een vereniging die draait op vrijwilligers. De laatste jaren merken we dat het steeds moeilijker wordt om voldoende vrijwilligers te vinden om de club draaiende te houden.
    We doen dan ook een dringende oproep aan u om u aan te melden als vrijwilliger en een steentje bij te dragen bij het draaien van onze mooie club. We zijn nog op zoek naar:

1. Scheidsrechters (indien gewenst, kunnen we u hiervoor opleiden)
    2. Trainers
    3. Barmedewerkers
    4. Enz.

Wilt u uw steentje bijdragen, dan zijn wij daar zeer blij mee! U kunt in dat geval een mail sturen naar jeugdcommissie@rkvvteylingen.nl of een keertje binnenlopen in de jeugdbestuurskamer.
    Wij zijn nu vooral dringend op zoek naar scheidsrechters. Het wordt voor ons steeds moeilijker om de scheidsrechters voor alle wedstrijden rond te krijgen. Daarom willen wij ouders met klem vragen zich op te geven als scheidsrechter. Mochten we het schema niet rond kunnen krijgen, kan het zijn dat wedstrijden afgelast worden of dat er verplicht een ouder moet fluiten.

We hopen iedereen weer te zien op 27 augustus tijdens onze gezellige opening van dit bijzondere seizoen!

De Jeugdcommissie