• Start seizoen 2020-2021

• De afgelopen weken hebben de vrijwilligers van de jeugdafdeling niet stilgezeten. Aankomende week is het tijd voor het Teylingen Minikamp en klutstoernooi. Dit zijn de laatste activiteiten van dit seizoen.

Start nieuwe seizoen
    Het nieuwe seizoen begint overigens alweer heel snel! We trappen het seizoen af met de traditionele openingsdag op zondag 23 augustus. Op deze dag organiseren we een open trainingsochtend. Vriendjes en vriendinnetjes mogen dus ook meedoen.

De tijden zijn:
    10.00 – 11.00          Hummels
    10.00 – 11.30          JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 en JO13

Tevens kan iedereen die geen trainingspak/tas heeft, deze spullen op deze zondag komen ophalen. Dit kan tussen 9.30 en 12.00 uur in het clubhuis. Mocht u nog op vakantie zijn en wel een trainingspak/tas nodig hebben, geeft u dan even de naam van uw kind + maat door. Dan zorgen wij ervoor dat de spullen op zaterdag 29 augustus/zaterdag 5 september klaar staan.

De trainingen zullen starten in de week van 24 augustus. Het trainingsschema zult u nog ontvangen. Selectieteams kunnen eventueel eerder starten met trainen, dit wordt gecommuniceerd via de trainer/leider.

Start wedstrijden
    Voor de jeugd JO13 t/m JO19 start het seizoen op zaterdag 30 augustus met de eerste bekerwedstrijden. Mocht je dus nog op vakantie zijn die dag, laat het ons zo snel mogelijk weten. Er worden 3 bekerwedstrijden gespeeld, daarna start de najaarscompetitie.

De jongste jeugd volgt een week later, op zaterdag 6 september. Deze teams spelen 4 competitierondes in het seizoen.

Daan van Leeuwen penaltybokaal
    Op 6 juni kregen we het vreselijke bericht dat onze jeugdspeler- en trainer Daan van Leeuwen ineens uit het leven was weggerukt.
    Daan was een echte Teylinger, een prachtgozer met een rood zwart hart. Wel met een wit randje, want Daan was ook trouwe supporter van AJAX. Wij willen en kunnen Daan niet vergeten, hij zal altijd een plekje bij Teylingen blijven innemen en in onze harten.

Daarom zal vanaf aankomend seizoen de penaltybokaal omgedoopt worden tot de Daan van Leeuwen Penaltybokaal.

De finale van de penaltybokaal vindt normaal plaats tijdens de slotdag. Een dag waarbij we met alle leden het seizoen afsluiten. Hoe mooi is het dan, dat juist op deze dag Daan dus in ons midden is door deze penaltybokaal.

Afgelopen seizoen heeft de penaltybokaal geen doorgang kunnen vinden door de coronacrisis. Daarom zullen we het nieuwe seizoen starten met de penaltybokaal. De voorrondes worden gehouden tijdens de trainingen. De finale zal plaatsvinden bij de 1e thuiswedstrijd van Teylingen 1. Daan was een vaste supporter bij Teylingen 1; op deze manier kunnen we met Daan en zijn familie de aftrap nemen voor een nieuw voetbalseizoen.

Nu is het eerst tijd voor de zomerstop. Wij wensen u tenslotte een fijne vakantie toe en hopen u snel weer te zien bij R.K.V.V. Teylingen.

Met vriendelijke groet,
    Jeugdcommissie RKVV Teylingen