• Steun de club, koop (nog) een krat!

• Wat een enthousiasme!!! Op de oproep onze club te steunen door een kratje bier voor €15,- te kopen, is massaal gereageerd. Donderdagavond zijn er 113 kratjes verkocht!! Dit werd zaterdag nog eens verhoogd naar een totale verkoop van 140 kratjes! We zijn enorm trots dat hieruit maar weer blijkt dat zoveel mensen de club een warm hart toedragen. Allen bedankt hiervoor🙏🏼!

140 kratjes is een hoop maar de voorraad was nog groter! Reden temeer om deze actie over twee weken te herhalen. Want zeg nou zelf, veel spelers/supporters van Teylingen zijn dan allang weer toe aan een nieuwe krat😉.

Heb je echter nog voldoende alcoholhoudend bier in huis, kies dan voor onze voorraad van Heineken 0%, Radler 0% en 2%. Ook deze mogen per krat mee naar huis voor 15 euro, maar hier bieden we ook de mogelijkheid om per flesje af te nemen. Dit kan voor 60cent per stuk.

Kom je over twee weken weer een nieuwe krat halen en wil je de club extra steunen? Lever je lege krat dan in en doneer hiermee het statiegeld aan de club!

Zien we jou ook weer op 1 van de volgende dagen?:
    Donderdag 26 november 19.00-20.00 uur
    Zaterdag 28 november 11.00-12.00 uur