• Stijn werkt bij LJ Sport, onze sponsor van de maand.

 • Zoals vorige week op onze website te lezen was, zijn wij op bezoek geweest bij LJ Sport in Sassenheim voor een interview met de eigenaar, Richard Landwer Johan.

  Gaandeweg het gesprek kwam steeds meer naar voren hoe belangrijk en onderscheidend het personeel van LJ Sport is. Waar iedereen tegenwoordig online voetbalschoenen koopt en hiermee niet altijd een verstandige keuze maakt, staat het personeel van LJ Sport klaar om je van het juiste advies te voorzien. Zeker nu bij LJ Sport het winkelen op afspraak ook na de pandemie mogelijk is, adviseren wij iedereen om een afspraak te maken voor de aankoop van bijv. nieuwe voetbalschoenen. Grote kans dat je in dat geval Stijn Schoonbeek treft. Stijn werkt sinds 3 jaar voor LJ Sport en wordt door Richard direct naar voren geschoven als specialist op het gebied van voetbalartikelen en schoeisel. 

  Stijn voetbalt zelf bij F.C. Lisse in het 5e elftal op de zaterdag in de reserve 4e klasse. Hij speelt nog niet lang in de senioren en is met een aantal vrienden overgekomen vanuit de A1. Om deze reden heeft Stijn het voorrecht om “gewoon” van maandag tot vrijdag te kunnen werken en niet op de zaterdag. Vanuit LJ Sport was er erg veel begrip voor het feit dat hij moet voetballen, zeker toen hij nog op respectabel niveau speelde met de A1. Stijn is hier nog altijd erg blij mee, aangezien hij voetbal (na zijn werk) wel het leukste vind om te doen! 

  Wij zijn erg benieuwd waar Stijn nou op let wanneer hij bijvoorbeeld voetbalschoenen verkoopt. Het antwoord hierop is uitgebreider dan wij zelf hadden kunnen vermoeden. Er wordt een ware “voetanalyse” uitgevoerd. De stand van de voet, hoe sta je erop, hoe breed en hoe hoog is de voet? Niets ontgaat Stijn. Op deze manier loopt u als klant altijd met de juiste schoen naar buiten. Zoals gezegd is dit dus niet alleen van toepassing op voetbalschoenen, maar kunt u voor al uw sport- of wandelschoenen bij LJ Sport terecht. 

  Naast schoenen en voetbal kunnen Stijn en zijn collega’s ook met andere (specialistische) zaken helpen. Kent u bijvoorbeeld ook de term “technische onderkleding”? Nee? Precies, wij ook niet… en toch is dit één van de producten die steeds belangrijker wordt in de sport. Deze kleding zorgt voor vochtregulatie en temperatuurbeheersing. Wij zullen hier nu niet verder over uitweiden, maar mocht u geïnteresseerd zijn kunt u uiteraard even langs gaan bij Stijn en zijn collega’s. 

  Stijn, bedankt voor je tijd en veel succes bij LJ Sport!