Teamindelingen MO17 en MO19 seizoen 2019-2020

Beste spelers en ouders,

De afgelopen periode is de technische commissie volop bezig geweest om een zo goed en gebalanceerd mogelijke teamindeling te maken. In alle leeftijdscategorieën proberen we de spelers op het juiste niveau in te delen. Kinderen op het juiste niveau en balans in de teams betekent dat trainingen en klasse-indeling beter op de groep afgestemd kunnen worden. Dit is een belangrijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat spelers zich individueel goed kunnen doorontwikkelen en het plezier in het spel blijft.

Indien mogelijk hebben we ook geprobeerd aan persoonlijke wensen te voldoen om het voetbalplezier te maximaliseren. In ieder geval is geprobeerd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de teams samen te stellen.

Helaas kunnen wij niet voorkomen dat er bij sommige kinderen (of hun ouders/verzorgers) wellicht enige teleurstelling zal zijn omdat er andere verwachtingen waren.

Verder geldt dat het een voorlopige teamindeling betreft omdat de ervaring leert dat er tussen nu en het begin van het seizoen nog enige verschuivingen kunnen plaatsvinden! 

Trainers / leiders

De trainers / leiders zijn nog niet allemaal bekend. Met een aantal worden nog gesprekken gevoerd. Die plekken worden aangeduid met <NTB>. Uiteindelijk zullen alle teams een trainersstaf hebben.

De volgorde van spelersnamen is willekeurig.

MO19 en MO17 (Combinatieteams met Ter Leede)

MO19 MO17
Kim Arts Randa Abdirab
Anouk Bemelman Caitlin Becker
Danique Driessen Roxanne Caffa
Annabel hermans Jolie Glasser
Annemarijn Horst Amber van der Ham
Loes Koning Fenne van der Ham
Gwen Langeveld Anoushka Hazenoot
Britt Lubbe Tessa Kappe
Esmay de Ridder Anne Landwer Johan
Noa Souman Iris van Leeuwen
Aniek Vankan Rani Leeuwen
Angela Zwaan Noa van Rijn
Mariëlle Rombouts Amber Sep
Jet Streng
Milou Vink
Welle van der Floor
Trainers/Leiders:

NTB

Trainers/Leiders:

Philip Geenen