• Technische staf volgend seizoen ook rond

• Na hoofdtrainer Rob Jonkman gaat ook Elwin van der Niet aan de slag bij Teylingen.

Ook Elwin is geen onbekende van onze club. Hij voetbalde 6 seizoenen in het eerste elftal en stopte op zijn 29e om zich een aantal jaren volledig op zijn werk als aannemer te richten. Vanaf het moment dat zijn zoon is gaan voetballen bij Warmunda, heeft Elwin kennis gemaakt met het trainersvak. Na een aantal seizoenen als jeugdtrainer bij Warmunda, heeft Elwin de ambitie uitgesproken om zijn TC3 diploma te gaan halen, welke hij inmiddels ook heeft behaald. Na een stageperiode bij VVSB waar hij ook het 2e elftal coachte, komt hij nu terug naar het oude nest om de technische staf te versterken. Elwin is vanaf komend seizoen samen met Mike Noordhoek verantwoordelijk voor het 2e elftal. Daarnaast zal hij - samen met Jeroen Verwer - Rob Jonkman assisteren bij het 1e elftal.

Jeroen Verwer behoeft eigenlijk geen introductie, maar voor die enkeling: Jeroen is vanaf de F-jes lid van de club, en heeft jaren in het 1e elftal gespeeld. Hij heeft verschillende jeugdteams bij Teylingen training gegeven, en is op dit moment assistent van Martijn Lagendijk. Deze rol blijft hij uitoefenen bij Rob Jonkman. We kennen Jeroen als een zeer gedreven trainer en betrokken Teylinger. We zijn zeer verheugd dat we ook op hem mogen rekenen als lid van de staf.

Ook Mike Noordhoek, trainer van ons 2e elftal en keeperstrainer Marcel Minke zijn er volgend seizoen weer bij. Mike begint aan zijn derde seizoen als trainer van ons 2e elftal en heeft ervaring opgedaan bij Foreholte en FC Lisse. Marcel begint ook aan zijn derde seizoen.

We zijn ontzettend blij dat we dit team voor volgend seizoen kunnen presenteren. Hiermee denken wij invulling te kunnen geven aan onze doelstelling om op zaterdag iets moois voor de lange termijn neer te zetten. We wensen de staf heel veel succes en kijken enorm uit naar komend seizoen.