Teylingen JO19/1 – FC Lisse Jo19/3 KAMPIOENEN KAMPIOENEN !!

Teylingen JO19/1 – FC Lisse Jo19/3  12-1 KAMPIOENEN KAMPIOENEN !!

UVS maakt rekenfoutje …..

Ik heb het verslag wat aangepast. FC Lisse kon zich niet vinden in de gekozen tekst. Aangezien ik de mening respecteer van FC Lisse die wij als een gerenomeerd/gerespecteerde club en tegenstander ervaren vond ik dat ik daar gehoor aan moest geven.

KLIK HIER voor de foto’s van de wedstrijd

Vandaag was het erop of eronder tegen FC Lisse. Er moest gewonnen worden om de 2de plek te behalen en als er met meer dan 9 doelpunten verschil gewonnen werd, zouden worden dan  wij Kampioen zijn. UVS had gelijkgespeeld in hun “kampioenswedstrijd”tegen Foreholte en waanden zich daarmee al kampioen en hebben hun feestje al gevierd. Maar was dat niet te vroeg? In theorie zouden wij met nog 3 wedstrijden in te halen nml nog kampioen kunnen worden. Er waren dan wel veel doelpunten nodig, dus de missie vandaag was aanvallend spelen.

FC Lisse zou hun huid duur verkopen. Het uiteindelijk Damin die de score opende in de 8”minuut. Lisse speelde naar kunnen maar kwam niet tot de technische hoogstandjes waar wij hen van kennen. Pas in de 24’ste minuut was het Danny die de 2-0 inschoot. Met dit tempo zou het lastig worden. Maar toen was de Lisse storm gaan liggen en leek het wel of Lisse leeg gespeeld was. In de er opvolgende 7 minuten was het 3x raak en men geloofde ineens in een wonderbaarlijke avond. De domper volgde met de 5-1 maar voor rust was het Mitchel die de ruststand op 6-1 zette.

Dit moest te doen zijn maar Lisse kwam getergd uit de startblokken. Geen opbouwend spel maar dit benadeelde ook ons spel en op bij Teylingen was er van een goede opbouw niets meer te bespeuren. Het werd een spektakel om te zien. Pas in de 58ste minuut was het Danny die de 7-1 scoorde en was het Jop die met een fabelachtige vrije trap de bal in 1x over de keeper plaatste. De strijd begon te overheersen en nu was goed te zien waarom dit team het zo verdiend om kampioen te worden. Voor iedere meter werd gevochten en iedereen ondersteunde elkaar. Mitchel deed waar hij goed in was, pressie voetbal en maakte de 9-1. Met nog 15 minuten op de klok begon men langs het veld nu ook te geloven dat datgene wat iedereen voor onmogelijk hield dan toch waar zou kunnen worden. In de 85ste minuut maakte een Lisse speler een handsbal in de 16 die een Penalty opleverde. Aanvoerder Max nam zijn verantwoording en stond onder grote druk, maar faalde niet. 10-1 en virtueel kampioen. Nog 5 minuten….. De adrenaline gierde door de lichamen van alle aanwezigen. In de laatste wedstrijd van het seizoen en voor enkele zelfs  de laatste wedstrijd die men zou spelen voor Teylingen en dan het kampioenschap binnen slepen… Het werd nog erger voor Lisse toen Damin en Mitchel aan alle onzekerheid een einde maakten en men met 12-1 de handen de lucht in kon gooien. Kampioenen in de 3de Klasse !!!!!!!! Kampioenen Kampioenen Ole ole ole

Maikel, Fons, Colin & Pieter bedankt voor de goede zorgen en deze herinnering voor de rest van ons leven.

Teylingen JO19/1 – FC Lisse Jo19/3 KAMPIOENEN KAMPIOENEN !! — 5 reacties

1. Wie het lastst lacht, lacht het best…. gefeliciteerd mannen met het dikverdiende kampioenschap. Wasr is het feestje, hier is het feestje. Helemaal niets in Leiden….

2. Peer, Mooie plaatjes, mooie verhalen. Wat een schitterend einde van een seizoen. Wat gaan we volgend jaar op zaterdag doen.

3. Geweldig !! En wat een prachtige plaatjes peer. Super bedankt voor al die jaren mooie foto’s en verslagen . Dit zullen we zeker gaan missen !!!!