Teylingen JO19-1 – Kagia JO19-1 27-01-2018

Teylingen JO19/1 – Kagia JO19/1 3-5 (2-2)

Koploper moet diep gaan

KLIK HIER voor alle foto’s van de wedstrijd

Vooraf een gelopen koers zou je denken. De koploper op visite die ruim aan kop gaat. Maar “ it ain’t over ‘till the fat lady sings “ dus zouden we alles geven deze wedstrijd. En een mooie wedstrijd werd het. Ditmaal niet binnen 2 minuten op achterstand (wat op zich al een goed teken is.) Kagia was op bijna alle fronten beter. Keer op keer wist men met mooie steekpasses de spits goed te bereiken maar duurde het tot de 12de minuut dat Bart voor het eerst moest capituleren. Ook nu weer een teken om een tandje bij te zetten en al vrij snel erna viel de 1-1 op aangeven van Mike die Mitch van richting deed veranderen en hun keeper kansloos liet. Met wat geluk was het een 2de doelpunt,  die door de grens en scheidsrechter werd goedgekeurd maar alle overige aanwezigen waren het er over eens dat het een buitenspel doelpunt was. Hierna werd weer vrij snel gemakkelijk een penalty gegeven voor vasthouden in de 16 (zou het een goedmakertje zijn?) 2-2 en de ruststand.

In de 2de helft liet Kagia steeds meer zien waarom ze de koppositie in handen heeft maar was het goalie Bart die zorgde voor een schoon doel. Toch kon hij niet voorkomen dat na 65 minuten de achterstand weer op het bord kwam. Met goed voetbal probeerde Teylingen overeind te blijven en was het zelfs een mooi doelpunt van Mitch die de 3-3 betekende. Zouden we dan nog voor een mooie stunt kunnen zorgen? Helaas was het hierna gedaan en kon Kagia uitlopen naar de winst in de 70ste minuut en vlak voor tijd de 3-5 inschieten. De huid is duur verkocht maar bleek toch betaalbaar te zijn voor Kagia die hiermee hun Winterkampioenschap hebben behaald.

Forza Teylingen

Teylingen JO19-1 – Kagia JO19-1 27-01-2018 — 1 reactie