Teylingen JO19/1 – Noordwijk JO19/3 10-03-2018

Teylingen JO19/1 – Noordwijk JO19/3   6-5 (2-2)

Noordwijk scoort het meest, Teylingen wint.

KLIK HIER voor de foto’s van de wedstrijd

Vooraf kon men niet vermoeden dat dit zo’n dag zou worden. De dag van een knotsgekke pot voetbal. Het eerste kwartier gebeurde er vrij weinig op het veld en had Noordwijk het betere van het positie spel. Behalve dan dat er binnen 5 minuten 3 grove charges waren uitgevoerd was het tamelijk mat maar daarna ging het spel beginnen. Nadat in de 20ste minuut de score was geopend door Noordwijk was het hek van de dam. Er gebeurde teveel dingen dat het ondoenlijk is om op te noemen. Van briljant spel naar moedeloos zwak verdedigen. Van de mooiste doelpunt vol op de slof van Noordwijk tot 2x een eigen doelpunt. De eerste 2 doelpunten werden door de verdedigers geproduceerd en de vraag was of de doelman de 3de erin zou schieten . Toch bleef het evenwicht in het spel en kwam er nooit een team voor, met meer dan 1 doelpunt. Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar. Dat Teylingen uiteindelijk met de punten naar huis ging was een mooi behaald resultaat en had overtuigender geweest als in de 94ste minuut en 95ste minuut niet de paal en lat werden geraakt, maar het doel. Het lange doorspelen mocht Noordwijk niet meer redden en na 96 minuten konden de handen in de lucht.

Forza Teylingen