Teylingen JO19-1 – Ter Leede JO19-3 7-4-2018

Teylingen JO19-1 – Ter Leede JO19-3   1-1  (0-0)

Het zonnetje schijn, de lucht is blauw….

KLIK HIER voor de foto´s van de wedstrijd

Met een stralende  zon wordt vandaag voor het eerste een wedstrijd gespeeld in April. Met afwezigheid van Max en Damin werd er aangevangen, maar tijdens de warming-up raakte Daan geblesseerd en waren we maar wat blij dat Timo was aangehaakt.

Van te voren was er weinig vertrouwen, maar vanaf de aftrap was er maar 1 team dat aan aanvallen dacht. Teylingen. Het was wachten op een doelpunt maar die kwam er maar niet in de 1ste helft. Met mooie reddingen van de keeper of ballen die net iets te hard voor zich uit werden gespeeld was het nog steeds 0-0 bij rust.

Dan moest het maar in de 2de helft gebeuren. Het was een wedstrijd waar het leek of men nog aan de warmte moest wennen. Teveel in rustig tempo werd de bal rond gespeeld op zoek naar dat ene gaatje. En dat gaatje kwam er, in de 67”minuut vond Nick hem en maakte mooi de, zo verdiende voorsprong. Pas toen begon Ter Leede iets uit hun schulp te komen en ontstond er iets meer strijd op het veld. Toch bleef Teylingen de boventoon voeren en dus was het wachten op de 2-0. Maar die kwam er niet en het werd zelfs, tegen de verhoudingen in, gelijk. 1-1 . De aanval werd weer nadrukkelijk opgezocht maar geen gat werd er nog gevonden en uiteindelijk mochten we zelfs blij zijn dat wij in plaats van 2 punten verlies niet zelfs met lege handen kwamen te staan na een blunder op de laatste lijn. Gelukkig bleef die blamage ons bespaard en moesten we genoegen nemen met een puntendeling.

Forza Teylingen

Teylingen JO19-1 – Ter Leede JO19-3 7-4-2018 — 1 reactie