• Teylingen wint de eerste oefenwedstrijd van Koudekerk

• Afgelopen zaterdag speelde Teylingen zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Na een intensieve trainingsweek werd er tegen 3de klasser Koudekerk gevoetbald. Deze tegenstander kende we nog van 2 jaar geleden. De eerste minuten zag je veel energie en een fris Teylingen. Al snel kwam Teylingen op voorsprong via een goede actie van Wesley Ritzen. Hij ging langs meerdere tegenstanders en legde bal breed in het vijfmeter gebied en daar stond Chris Guijt om de bal in te tikken. Na 40 minuten kwam Teylingen op 2-0 door een doelpunt van Wesley Ritzen. Een mooie aanval over de rechterkant en een prima voorzet van Mike van der Zon werd door Wesley Ritzen prima ingekopt. Een goede eerste helft van Teylingen werd dus afgesloten met een 2-0 voorsprong. De tweede helft was Koudekerk die terug kwam in de wedstrijd. Al snel werd het 2-1. De 3-1 van Teylingen werd gemaakt door Max Slaman. Een voorzet van een afgeslagen corner werd door Max resoluut in de verre hoek gekopt. De 4-1 kwam van Stan Olsthoorn die vrij voor de keeper kwam toen hij de bal afpakte van de laatste verdediger. Hij schoof de bal netjes langs de keeper in de goal. Dat Koudekerk nog de 4-2 maakte was voor de statistieken. Een wedstrijd waarbij de spelers vooral aan hun conditie hebben gewerkt en terug kunnen kijken op een goed 60 minuten voetbal. De komende periode speelt Teylingen nog meer oefen wedstrijden. Waarbij de nadruk zal liggen om fit te worden.

Boukje Hoogstraten heeft de wedstrijd weer in mooie beelden weten te vatten. Deze zijn te zien op onze Facebookpagina