Teylingenloop 2018

Op zondag 10 juni 2018 zal alweer de 20eTeylingenloop gelopen worden! Het was vorig jaar een mooie 19e editie en we hopen dan ook dat er dit jaar weer goed weer zal komen op dit mooie en (op sommige delen) historische parcours. De 10km zal namelijk ook dit jaar weer richting en rond de Ruïne van Teylingen gaan. De 5km zal uit een volledige ronde bestaan zonder keerpunt (welke de Ruïne niet bereikt) en de Kidsloop(X2) zal bestaan uit rondjes om de parkeerplaats en het hoofdveld.

 

Winnaars

De nummers 1, 2 en 3 op elke afstand krijgen nog een extra prijs. Om het eerlijk te houden zijn de afstanden ingedeeld per leeftijdscatogorie.
10km – iedereen
5km – 17 jaar en ouder
5km – t/m 16 jaar
Kidsloop X2 – t/m 10 jaar
Kidsloop – t/m 6 jaar
Als je ouder bent mag je uiteraard wel mee doen, maar doe je niet mee voor de extra prijs

 

Elke deelnemende hardloper zal na de loop bij inlevering van zijn/haar startnummer een leuke herinnering krijgen. Tevens zit er aan dit startnummer een kleine loterij verbonden met (leuke) spulletjes.

 

Wandelen

Dit jaar is er weer een wandeltocht, waarbij een mooie route is uitgestippeld van 10km. Je wandelt onder andere naar de Ruïne van Teylingen, waar je een rondje omheen loopt. Voor een gereduceerde prijs van €1,50 mag je ook binnen een kijkje nemen (kinderen t/m 12 jaar mogen gratis kijken). Hierna kan je eventueel een korte pauze houden bij Graaf Jan voor een koffie, thee of fris (waar je een consumptiebon voor krijgt). De start is tussen 9:00uur en 10:00uur bij RKVV Teylingen en er is hier na afloop een stempel verkrijgbaar voor de verzamelaars.
Kijk voor meer informatie gerust eens verder op onze site www.teylingenloop.nl

 

Laten we er een mooie dag van maken 10 juni!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.