Teylingenselectie op traningskamp

Op vrijdag 10 januari vertrok een groep van 33 selectiespelers/stafleden en 17 Vrienden van Teylingen al zéér vroeg in de ochtend (anderen zullen het nog nacht genoemd hebben) naar Benidorm. Rond 10.00 uur kwam de groep aan in Alicante en daar sloot Dirk Zwetsloot aan vanuit Londen. Aangekomen in Benidorm hebben ook Lasse van Wijk en Jelle Vooijs via een omweg hotel Dynastic gevonden.

Deze eerste dag is prima verlopen. In de middag heeft de groep de eerste training afgewerkt op het trainingscomplex Rincon de Loix, vlak om de hoek bij het hotel. Het avondprogramma bestond uit klaverjassen en (hoe kan het ook anders tegenwoordig) Keezen.

Vandaag, dag 2 van het trainingskamp, wordt er een wedstrijd gespeeld tegen vv Heerjansdam, een voetbalvereniging die vanuit de gemeente Zwijndrecht afgereisd is naar het fraaie Benidorm.
Er staan deze dag ook nog een quiz op het programma met Quizmaster Mo.

Opmerkelijk om te vermelden is dat na de eerste (ongetwijfeld korte) nacht, iedereen op tijd was voor het ontbijt om 9.00 uur. We zullen zien of dat volgehouden wordt….