Zonder vrijwilligers kan onze vereniging niet draaien. Daarom willen wij graag een beroep op u doen! Heeft u interesse om iets voor de vereniging te doen, laat het ons weten door het contactformulier in te vullen.

We hebben momenteel de volgende vacatures:

Gastheer/gastvrouw jeugdafdeling
De teams die op zaterdag bij Teylingen komen voetballen, worden ontvangen in de jeugd-commissiekamer. Een plek voor een kopje koffie, het bespreken van de wedstrijden, het (digitaal) invullen van de wedstrijdformulieren, en de plek waar ook de scheidsrechters worden ontvangen.  Natuurlijk betekent dit niet dat u elke week “dienst” heeft, ook met iemand die 1 x per 3 of 4 weken deze taak op zich wil nemen, zijn wij al hartstikke geholpen. Wij hopen dat wij mensen bereid vinden om de dienst van 7.00-10.30 uur (af en toe) op zich willen nemen.

Scheidsrechters
Zonder scheidsrechters kan er niet gevoetbald worden! En hoewel we best over een aantal goede scheidsrechters beschikken, zijn nieuwe scheidsrechters altijd welkom! Wilt u wekelijks of af en toe een wedstrijd fluiten? Wij horen het graag!

Verder zijn we altijd op zoek naar kantinemedewerkers, trainers, mensen voor het onderhoud enz. Wilt u iets voor onze club doen, u bent van harte welkom!