Valken ’68 JO19/1 – Teylingen JO19/1 16-09-2017

Valken ’68 JO19/1 – Teylingen JO19/1  1-0 (0-0)

Kansloos geworden in de beker…

klik hier voor alle foto’s van de wedstrijd

Vandaag de 2de wedstrijd in de bekercompetitie. Ditmaal tegen streekgenoot Valken ’68. Onder druilerige omstandigheden werd de wedstrijd begonnen en na een tijdje voetballen was duidelijk dat het niveau van voetballen gelijkwaardig was. Met gelegenheidsgoalie Mitchel op doel omdat Bart zich had verslapen was het even aankijken of dit wel een juiste keuze was maar echt getest werd hij niet. Het werd een partij die uiteindelijk door de 3de partij zou worden bepaald. Jammer maar onbedoeld gaf hij de partijen de mogelijkheid om verder te gaan dan nodig. Nadat eerst Daan uit de wedstrijd was gespeeld door een harde tackle was duidelijk dat er niet snel werd gefloten en al helemaal geen kaarten werden getoond. Dit tot grote ergernis van de trainer die uiteindelijk als eerste vanaf achter de boarding de wedstrijd verder mocht kijken. Hiermee extra olie op het vuur gooiend dat er wel heel eenzijdig gefloten werd.

Naarmate de wedstrijd verstreek werd de wedstrijd minder leuk om te zien. Valken ’68 kreeg de bal bij hun spits, na wederom een discutabele beslissing van de man grijs, Damin schampte het schot met zijn dijbeen en liet Bart daarmee kansloos. De bal zou naast gaan, maar door de carambole curve veranderde de bal van richting en stuiterde alsnog de goal in. Uiteindelijk werd Valken sterker in de duels maar konden ze de wedstrijd niet in het slot gooien omdat zo faalden in de afronding. Ik wil niet teveel mijn beklag doen over die ene persoon want het is ook een vrijwilliger (en ze staan er toch maar weer elke week in hun vrije tijd). Uiteindelijk moet je zelf het spel maken met je voeten en de bal laten spreken. Dus laten we zeggen “Gelukkig werd het droog” dan kan ik tenminste positief eindigen met mijn verslag .

Forza Teylingen

Valken ’68 JO19/1 – Teylingen JO19/1 16-09-2017 — 1 reactie

1. Toch is er wel degelijk op de foto’s te zien dat de scheidsrechter een kaart trekt voor beide ploegen.
    Ik zelf heb genoten van uw verslag maar er ontbreken een aantal punten kwa scherpte en precessie.

Mvg