Velden in onderhoud

Vanaf 1 mei jl. zijn de velden 6 en 7 in renovatie gegaan.  Dit lijkt vroeg maar de maand mei is de groeimaand voor gras. En de trainingsvelden worden het zwaarst belast. We willen graag bij de start van het nieuwe seizoen dat de trainingsvelden weer in orde zijn. Als we het onderhoud later plannen dan is de kans dat dit niet lukt en beginnen we al met minder goede velden. Dus vragen we begrip voor de keuze om nu al met het onderhoud te starten.

Alle trainingen die nu op veld 7 staan gaan naar veld 3, alle trainingen die op veld 6 staan gaan naar 4.

Als er inhaalwedstrijden op veld 3 en/of 4 zijn die door de KNVB worden ingepland gaan deze wedstrijden voor. Verzoek is dan om te kijken op het veld dat nog vrij is (in ieder geval veld 5) het veld gedeeld kan worden door wat in te schikken. We vragen dus wat flexibiliteit hierin.

Paul van Beek  (wedstrijdsecretaris)

email:  jeugdwedstrijdsecretariaat@rkvvteylingen.nl