Vernieuwde Website

Is dat even schrikken!
U krijgt een ander beeld te zien, dan u gewend was.
De website is in een nieuw jasje gestoken.

Steeds meer bezoekers van onze website gebruiken mobiele apparatuur, momenteel bijna 80%.
De vernieuwde website hebben we vooral daar op ingericht, met een acceptabele laadtijd.

Vanwege het wegvallen van ons clubblad hebben we belangrijke pagina’s, zoals b.v. Programma’s, op een prominente plek gezet.
Hierbij maken we gebruik van de ‘sportlink’ app.
Programma, uitslagen en standen behoeven nu niet meer handmatig te worden ingevoerd.

De website maakt gebruik van een beveiligde verbinding.

Er zijn hier en daar nog wat items die nog moeten worden ingevuld, maar in de komende tijd wordt daar nog aan gewerkt.

U zult waarschijnlijk de mogelijkheid om te reageren missen. In overleg is besloten om deze functie uit te schakelen.
Het voorkomt spam en moderatiezorg.
U kunt wel gebruik maken van de ‘contact’ mogelijkheid, zie menu onder vereniging

Nog wat tips:
Wanneer u ondanks de vernieuwde website, de oude nog krijgt te zien, kan het helpen om uw browsercache te legen: CTRL F5

Mocht u desondanks problemen met de vernieuwde website ondervinden dan horen wij dat graag.
Neem daarvoor contact op met: webmaster@rkvvteylingen.nl
Veel plezier op onze vernieuwde website!

Nubia en Mart.

1 thought on “Vernieuwde Website

1. Mart Bericht auteur

Mocht er nog behoefte zijn om de ‘oude site’ te bekijken of te raadplegen dan kunt u gebruik maken van onderstaande url:

Mogelijk is de nieuwe website al opgeslagen in uw browsercache, leeg deze of gebruik de Chrome incognitomodus

Reacties zijn gesloten.