Vets 2

DoCos vets – Vets 2 2-0

Vandaag was de dag van onze Tim en Glenn. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom het de dag was van zowel Tim en Glenn…….. Welnu Tim schitterde vandaag, ………sorry Tim schutterde vandaag opzichtig bij een groot aantal kansen dat wij kregen. Glenn daarentegen, schitterde vandaag door afwezigheid in verband met het ophalen van een nieuwe poes. Nu heeft Glenn dit samen met zijn (inmidels niet meer) nieuwe vriendin in Enschede gedaan. Wij vroegen ons af of Glenn die poes niet wat dichter bij huis gevonden had.

Glenn had dan in ieder geval nog acte-de-presence kunnen geven in de wedstrijd tegen de morskwartierbewoners. Helaas niets hiervan en onder andere door de afwezigheid van Glenn en het schutteren van Tim verloren wij de wedstrijd van DoCos.

Uiteraard waren het niet alleen Tim en Glenn die schuld hadden aan het verlies. Eigenlijk speelden we een goede wedstrijd, alleen Tim viel een beetje uit de toon. Trouwens er waren er meer die de toonhoogte die gebruikelijk is bij ons niet haalden. Als ook Richard, naast Tim, ballen naar de verkeerde kleur gaat spelen, dan weet u beste lezer, daar viel niet tegenop te voetballen. De eerste kans van de wedstrijd was voor DoCoS. De immer goedlachse Ron wist echter in een heuse 1 tegen 1 situatie als winnaar uit de bus te komen, ik meen na balverlies van…….jawel…….Tim!!! Daarna kregen wij een aantal dotten van kansenom het verschil te maken, maar vrijwel iedereen, inclusief Tim, met voorwaartse bedoelingen wist wel een kans om zeep te helpen, ook het houtwerk(wat overigens tegenwoordig hoofdzakelijk van metaal is) was ons niet gunstig gezind.

Tot overmaat van ramp moest ook ondergetekende na een onschuldige botsing met één der DoCossianen het veld vroegtijdig verlaten in deze zeer sportieve wedstrijd, dat mag ook wel eens gezegd worden(Deze is op verzoek van een aantal mannen van DoCoS, die ik ontmoet heb op 2 oktober in de Leidse binnenstad!!). Zonder grappen, vandaag heeft het verlies volledig aan onszelf gelegen. Wij hebben (u leest het goed…. Tim heeft…….) onszelf de das om gedaan door onze kansen, zeker die van begin tweede helft door, ach vult u zelf maar in, niet te benutten. Dat het uiteindelijk nog 2-0 werd dankzij een strafschop was slechts voor de statistiek. Overigens was deze strafschop niet de schuld van Tim. Wel, goed beschouwd was er een rol weggelegd voor Glenn in deze. Wij vermoeden namelijk dat wanneer ‘zoef-zoef Glenn’ in het veld gestaan had, deze strafschop niet gevallen was, maar dat zal nooit in de geschiedenis boeken opgerakeld worden. We hopen in ieder geval dat Glenn een mooie nieuwe poes gevonden heeft waar hij lekker mee kan knuffelen……..

Tim en Glenn, jullie begrijpen hopelijk maar al te goed dat dit kleine stukje cabaret jullie niet van de wijs mag brengen. Wel wordt het zaak dat onze spits gaat scoren natuurlijk, want zoals in de kelderklasse app vaak geschreven….Ook in ons elftal ben je zo goed als je laatste doelpunt. En na dat ik jullie vandaag ‘in het zonnetje gezet heb’ een overpeinzing voor ona allemaal. Want weet u….

Humor is een prachtige waterleliedie wortelt in het troebele water der verdriet……

denkt u daar nog maar eens over na……..

Helaas hebben de Vets 1 ons op de ranglijst gepasseerd door het overigens knappe gelijke spel tegen titelkandidaat SJC. Chapeau mannen. Helaas is ondergetekende afwezig bij de clas over 14 dagen, maar jullie kunnen de borst méér dan nat maken! Tim is namelijk gebrand op revanche(op zichzelf) en heeft ons stiekem meet dan 8 goals beloofd in de komende 3 wedstrijden (maar Tim, wij zijn ook al blij met 4 goals en 4 assists, als iemand er beter voorstaat).

Tot slot nog even…….het broodje kaas bij DoCoS………absolute aanrader!!