• Voetbalkamp 2021

 • Beste ouders/deelnemers,

  Eindelijk hebben we uitsluitsel van de kamplocatie/gemeente/veiligheidsregio!  Na uitvoerig beraad hebben we besloten om WEL op kamp te gaan van zondag 18 tot en met vrijdag 23 juli aanstaande.    Daarbij is medebeslissend geweest de verruiming van de maatregelen sinds vandaag.  Ook speelt mee dat de groep waarmee wij zullen gaan niet groter zal zijn dan maximaal 75 personen en de nieuwe locatie zeer ruim van opzet is, waardoor afstandsregels beter uitvoerbaar zijn.    Ook het inmiddels doorgaan van school- en andere (voetbal)kampen deze zomer weegt mee.

  Alle deelnemers hebben inmiddels ook een Kamp protocol ontvangen waarin wij beschrijven hoe wij op een verantwoorde wijze het kamp willen laten plaatsvinden.   Lees dit protocol goed door, samen met uw kind.

  Uiterlijk 11 juli ontvangen jullie de andere benodigde informatie per mail.  Hou er alvast rekening mee dat de bagage op vrijdagavond 16 juli ingeleverd mag worden.

  Ook wij vinden het spannend en uitdagend!   Maar de begeleidingsgroep is ervaren genoeg om ook deze uitdaging met uw kind verantwoord aan te gaan.

  Met sportieve groet,

  Paul van Beek

  Kampco├Ârdinator