• Voorlopige teamindelingen seizoen 2021-2022

 • Klik HIER voor de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2021-2022. 

  Deze indelingen zijn met veel zorg en overweging samengesteld door technische commissie van de jeugdafdeling in samenspraak met de trainers en leiders van de teams. Meer over dit proces kunt u in dit artikel lezen.

  Trainers
  We kunnen nog heel goed enkele trainers gebruiken! Voor de jongste groepen mogen dit ook spelers uit de JO15 t/m JO19 zijn, voor de andere groepen zoeken we volwassen trainers. 

  Iedereen heeft zo zijn eigen mening over dit prachtige spelletje. Jij hebt de kans om jouw ideeƫn in de praktijk te brengen op het voetbalveld. Als trainer/coach kun jij spelers de fijne kneepjes van het vak bij brengen.

  Al onze trainers worden goed begeleid door ons coƶrdinator Jim Glasser, maar voor de echte fanatiekelingen is er ook de mogelijkheid om trainerscursussen te volgen, zodat jij je kunt ontpoppen tot tactisch meesterbrein. Hoe meer cursussen je doet, hoe hoger het niveau waarop jij teams mag coachen. Vind jij het leuk om je kennis en liefde voor het voetbal in te zetten als trainer/coach? Neem dan even contact op met Edwin Does, technische jeugdzaken.